Interview Qreative Minds – Britt aan de bal

Afgelopen week werd ik geïnterviewd door Qreative Minds. Als verrassing hadden ze ook de illustrator van Britt aan de bal vragen gesteld. Het dubbelinterview is erg leuk geworden!

 

Tipje van de sluier

Waarom passen Roos’ tekeningen bij het verhaal van Britt?
Roos: Mijn tekeningen passen bij het verhaal van Britt, omdat ik de personage vormgeef zoals ze in het boek omschreven staat. Daarnaast maak ik mijn afbeeldingen toegankelijk voor de leeftijdsgroep waar het boek voor bedoeld is.

Maresa: Roos ontmoette ik jaren terug op een netwerkevenement. Ze liet hier haar illustraties zien. Ik was onder de indruk! Sindsdien heb ik altijd gedacht: als er ooit een kans is om haar als illustrator voor een boek te vragen, dan doe ik dat. Met Britt aan de bal kwam die kans er. Ik ben erg blij met haar werk! Haar tekeningen voor dit boek zijn vrolijk en speels.

 

Lees het hele interview

Je vindt het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *