Schrijven voor InfoNu

Sinds een aantal jaar schrijf ik artikelen voor InfoNu. Waarom doe ik dat?

 

1. Kwaliteitsverbetering

Er zijn wat mij betreft veel artikelen op InfoNu die dan misschien wel correct zijn, maar het taalgebruik is vaak om te huilen. Dat kan beter! Ik schrijf dus mee om InfoNu een betere site te maken. Intussen zijn voor alle nieuwe artikelen de kwaliteitscontroles strenger dan ooit; een ontwikkeling waar ik erg blij mee ben.

 

2. Leren en schrijven


Ik leer graag. Als ik een nieuw onderwerp waar ik over lees toch al aan het uitpluizen ben, kan ik er net zo goed over schrijven. Het helpt mij om de stof beter te begrijpen, en ik help anderen met wat ik schrijf. Het is bovendien leuk voor de afwisseling!

 

3. Geld verdienen met schrijven


Ook leuk: ik verdien er geld mee. Niet veel, maar wel kleine bedragen die in de loop van de tijd steeds verder oplopen met het aantal artikelen dat ik schrijf. In een eerste jaar kun je rekenen op 30 euro per maand als je de tijd neemt om zo’n veertig artikelen te schrijven. Dit geld blijf je verdienen, ook als je niet meer schrijft. Je bouwt dus echt wat op. Lees hier meer over de verdiensten op InfoNu!

 

Wil je zelf schrijven voor InfoNu? Via deze link kun je je aanmelden. (Ik zou het leuk vinden als je dat ook echt via deze link doet, omdat je dan officieel een referral van mij wordt.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *